maandag 3 december 2012

Emergency Moustache.

Okay, ik blijf nog even in de snorrenhype. Gewoon omdat het zo ontzettend leuk is! Ik kwam laatst het plaatje van 'Emercengy Moustache, in case you might need one!' tegen. Mijn zus had m in een lijstje gedaan en de tekst: 'In case of emergency break glass!' erbij geplakt. Dat zette mij aan het denken voor deze DIY. Dus als je nog opzoek bent naar een leuk zelfgemaakt cadeau voor Sinterklaas of Kerst is dit misschien wel een toffe!


Wat heb je nodig voor dit hippe Emergency Moustache lijstje?

-Een fotolijstje. Het leukste is als je een lijstje neemt met een wat hogere rand. Dit lijstje kocht ik bij de Xenos voor 1,49.
-Een opplak snorretje. Eentje die je leuk vind. Toevallig hebben ze die nu bij de action. Ze liggen bij de feest artikelen. Per 6 zijn ze maar 0.49 cent. Dus extra veel lijstjes maken!
-Een zwarte stift.

Wat moet je doen?
Okay dit is echte Easy Peasy DIY. Okay, Okay dit roep ik de laatste tijd wel vaker te pas en te onpas maar believe me, simpeler kan niet!
-Maak je lijstje open. Daar zit vaak een foto is, zoals in mijn lijstje die van een meisje met een camera. De achterkant van deze foto is vaak wit. Deze kun je gewoon gebruiken.
-Plak de snor naar keuze in het midden van dit blaadje.
-Schijf nu de teskt er omheen. Ik koos voor: Emergency Moustache, in case of emergency break glass! Het deed met denken aan die brandalarmen waar je als kind altijd op wilde drukken maar wat nooit mocht.
-Even de inkt laten drogen.
-Blaadje in je lijstjes stoppen en klaar is je silly gift!

Succes!
Liefs Lis

1 opmerking: