maandag 31 december 2012

Barokstijl Snorren schilderij.

De laatste uurtjes van 2012. Voor dat we het jaar uitgaan nog een snorren DIY voor jullie! Met mijn verjaardag kreeg ik van vrienden lieve cadeautjes en ook deze barokstijl fotolijst. Ik vind m super gaaf maar ik wist nog niet precies wat ik er mee wilde. Aangezien ik het echt super zonde vind om  in foto's te knippen. Todat...

Juist ja, ik nog wat snorren over had van de Action. Dus ik besloot er een snorren schilderij van te maken! Aangezien ik niet genoeg kan krijgen van de hele snorrenhype these days! <3

Wat heb je nodig?
-Een barokstijl fotolijst. Ik denk dat je ze bij de Xenos wel kunt krijgen. 'Don't shoot me if i'm wrong!'
-Een pakje snorren van de Action. Maargoed die had je vast al na alle snorren DIYs die ik met Action snorren gedaan heb. 0.49 cent zijn ze!
-Een blokje vintage vellen van de Action. Dit zijn stevige kartonnen velletjes met lieve printjes erop!

Wat moet je doen?
-Uit je blokje vintage vellen haal je zoveel vellen als dat er foto's in je lijst passen. Zelf heb ik gekozen voor vijf verschillende printjes van bloemen en andere schattige printjes.
-Zonder te knippen of de plakken leg je de vellen in je lijst. Waar het nodig is vouw je ze op maat zodat ze aan de voorkant niet uitsteken in andere fotoplaatsen. Als je dat gedaan hebt maak je je lijst weer dicht.

Daarna de lijst omdraaien en de snorren op de voorkant plakken waar jij maar wilt! Hoeveel je maar wilt! En het handig is, de plak zit al aan de snorren!

EasyPeasy toch?TIP: Wat ook erg leuk is, vaak hebben bepaalde snorren een naam. Als je lijst af is maar je vind het nog wat kaal kun je er nog namen van snorren onder schrijven. Op internet vind je veel plaatjes van hoe bepaalde snorren heten. Als je met een sierlijk handschrift de naam eronder schrijft maakt dat je lijst nog hipper!Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen een andere lijst te nemen, andere kleuren papier of gewoon wit papier met snorren erop!

succes!
xo, Lis

1 opmerking: