maandag 31 december 2012

Whiskey Colaflesjes Haribo.

Een partysnack voor de grote kinderen onder ons! Ik maak m regelmatig als er iemand jarig is of ergens een feestje is. De whiskey colaflesjes!

Wat heb je nodig?
- Een flinke scheut sterke drank die je lekker vind: Whiskey, Rum, Wodka. Als het maar transparante drank is!
-Colaflesjes van Haribo.
-Een bakje.

Wat moet je doen?
-Doe je colaflesjes in het bakje. Daarover gaat een flinke scheut whiskey. Zet het in de koelkast en laat het staan. Af en toe even doorroeren met een vork of lepel! Je zal merken dat de drank in de colaflesjes zal trekken! Merk je dat er te weinig drank bij zit dan doe je nog een kleine scheut erbij! Je colaflesjes zullen groter worden van formaat! Ongeveer een keer zo groot!

Als je zover bent dat je de partysnack nodig hebt, laat je de drank die nog in het bakje zit er voorzichtig uit lekken. Houd er wel rekening mee dat de colaflesjes een beetje sticky zullen zijn!

Het lekkerste is als je dit ongeveer 2 dagen voor dat je het nodig hebt klaar maakt. Maar het kan ook nog dezelfde dag. Dan is het alleen iets minder sterk!

Een andere leuke variant hierop is:
Wodka Gummiebeertjes.

Vergeet niet, dit is geen snack om zat van te worden. Dit is gewoon een leuke snack als toevoeging op een feestje. Iets waar je iemand mee kan verrassen. Blijf vooral verantwoordelijk omgaan met je alcohol gebruik!

xo, Lis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten