donderdag 5 september 2013

Lego zeeppompje.


Zeeppompjes. Je hebt ze in alle vormen, maten en kleuren. Met gekleurde zeep, met opdruk, zonder opdruk en ga zo maar door. Thuis heb ik een doorzichtig zeeppompje staan. Met kleurloze zeep erin. Het leek mij wel erg leuk om hier eens wat mee te doen.

Lego zeeppompje.

Het maken van dit zeeppompje is eigenlijk niet heel erg moeilijk. En je hebt er ook helemaal niet zo veel voor nodig.

Wat heb je nodig?


Een leeg of bijna leeg doorzichtig zeeppompje.
Navullig kleurloze zeep.
Lego blokjes, een stuk of 8

Ik denk dat iedereen of bijna iedereen deze dingen wel standaard in huis heeft. En dan nu komt deze verschrikkelijk moeilijke DIY *met een knipoog natuurlijk*


Laat een paar legoblokjes in het zeeppompje vallen. Het maakt nu nog niet zo veel uit hoe de blokjes erin komen.


Dan doe je er een laagje zeep op vanuit de navulling. Weer een paar blokjes, weer wat zeep. Ga zo maar door. Net zo lang totdat je zeeppompje gevuld is.

Als je zeeppompje vol zit en de blokjes op een hoop zitten is dat geen probleem. Als je het pompje terug gaat plaatsen in het flesje kun je met het buisje dat aan het pompje zit de blokjes gemakkelijk nog verdelen en op hun plek schuiven.

Klaar en genieten maar van je lego zeeppompje! Handen wassen zal nooit meer hetzelfde zijn ;)
Dit zeeppompje hoef je natuurlijk niet te maken met legoblokjes. Denk maar eens aan de andere mogelijkheden die er zijn. Barbieschoentjes, schelpjes, kraaltjes, er zijn zoveel mogelijkheden dat je eindeloos af kunt wisselen.
Liefs Lis.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten