zondag 8 september 2013

Guestblog door Shenna: Arizona Can Camera!


 
 Vandaag hebben we voor het allereerst een super leuke guestblog. Een blog die niet door Lindy of door mij geschreven is maar een blog die door iemand anders geschreven is. Namelijk door Shenna. Zij heeft vandaag voor jullie deze super leuke Arizona Can Camera's gemaakt! Lees snel met haar mee voor deze super leuke DIY!
 
Arizona can Camera door Shenna!


Wat heb je nodig?
- Schaar
-2 arizona blikken
-Lineaal
-Stanley mes
-Stift
-Lijm pistool

 

Aan het werk!
 
 
Zorg dat de blikken leeg en goed droog zijn.
Snijd voorzichtig met je stanley mes de boven en onderkant van de blikken af. Durf je het niet of lukt het je niet vraag iemand om je even te helpen.
 
  
Knip het blik doormidden, doe dit door de achterkant van het blik heen.
 

Knip dan van beide blikken een reep van 13cm bij 6cm.

Zorg dan dat je lijmpistool warm is en plak de uiteinden van de repen aan elkaar. Zorg dat je ze  goed vast drukt anders kunnen ze weer snel los laten.
TIP: Je zou ze ook even vast kunnen zetten met paperclips.
 
 
Pak nu een stukje hard karton en zorg dat dit in je blik past zodat hij de vorm van een camera krijgt.
 

Pak nu het stuk van het blik waar je uit drinkt, dus het stuk wat je al afgeknipt hebt, en duw het lipje weer naar binnen zodat het lijkt alsof je blik dicht is. Knip dan zo dicht mogelijk langs de rand van het blik zo dat al het overig blik er van af is. Plak dit dan op je camera vormig blik, op een gewenste plek.

 
Knip dan een strook van het overig stuk blik van 13 cm bij 3,5 cm. Het kan zijn dat de maten wat afwijken, knip hem dan op de maat waarvan jij denkt dat hij past. En knip de randjes een klein beetje in. Vouw de stukjes naar binnen en plaats deze op de bovenkant van je camera, lijm deze dan vast. Doe dit snel want de lijm droogt erg snel op.


Pak nu het lipje van het andere blik en plak dit op de camera zodat het lijkt als een knop op de foto te maken. Knip nu een stukje van 5cm bij 4 cm, vouw dit door de helft en knip de bovenkant een beetje in. Vouw nu aan één kant de hoekjes naar binnen en lijm de gevouwde kant en de niet gevouwde kant aan elkaar. Plak dit op je camera. Dit stuk lijkt nu op een flitser. En klaar is je camera!
 
 
Liefs Shenna
 


 

 
 
 
 
 

 

1 opmerking: