zondag 3 maart 2013

Winactie: Studspakket!

In samenwerking met GoStuds mogen wij een supergave winactie organiseren!! Lees snel verder…

GoStuds is een online webshop die ontzettend veel verschillende soorten studs, spikes, cones enzovoorts verkoopt. Hun doel is om hun klanten een tevredenheidsgevoel te geven. Dit doen ze door hun uiterst goede service en studs van de beste kwaliteit te leveren. Wij zijn ook erg te spreken over de snelle bezorging!

De studs worden gemaakt van geelkoper materiaal, dit is vier keer duurder dan de ijzeren studs die verkocht worden en ook roest dit materiaal niet. Daarnaast bieden zij de beste prijs aan in Europa. Ook voor workshops en klanten die grote bestellingen willen plaatsen geven zij extra korting. En het allerleukste is nog wel het uitgebreide assortiment wat steeds uitgebreid en aangevuld wordt. Wat wil je nog meer?!

Wij zijn trots dat wij deze winactie in samenwerking met GoStuds voor jullie mogen organiseren!

Wat kun je winnen?
We mogen een studspakket ter waarde van € 10 weggeven.  Wie wil dat nou niet?! Het studspakket wat we weggeven is in de kleur zilver.

We hebben het volgende pakketje samengesteld:


-          50 stuks opnaaibare spikes (8mm);
-          50 stuks piramide studs (7mm);
-          50 stuks ronde cone studs (8mm);
-          50 stuks ronde studs (6mm).

Hoe kun je winnen?
Om te winnen vragen wij om het volgende te doen:

-          Like Wtfomgdiy op facebook;
-          Like GoStuds op facebook;
-          Op onze facebook hebben we een bericht gepost over de winactie. Zet onder dit bericht in een reactie wat jij zou doen met dit studspakket. Het leukste, creatiefste of origineelste idee wint!
-          Je kunt reageren tot woensdag 13 maart tot 18.00 uur. ’s Avonds zullen wij de winnaar bekend maken!

Heb je geen Facebook? Je kunt ook hier een berichtje achterlaten met een geldig emailadres! Jw maakt dan evengoed kans op het studspakket!

Wij wensen jullie allemaal veel succes en zijn vooral benieuwd naar jullie ideeën!

Liefs,
Lindy & Melissa

1 opmerking:

  1. Als ik deze Studs win ga ik mijn oude saaie zomerjasje pimpen voor de zomer er weer aankomt! Ook mijn spijkerbroeken worden helemaal gestudd!! (En stiekem de schoenen van mn vriend!) x JL.Moerenhout@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen