woensdag 9 januari 2013

Bubblegum Earbuds.

In oktober had ik al een keer een bericht over het DIYen met oordopjes. Maar nu zijn we terug met nog hippere oordopjes dan de vorige keer, het kost wat tijd maar dan heb je ook wat!


Maar nu gaan we het anders doen, deze DIY kost wat meer tijd maar het is zeker de moeite waard!

Okay, wat heb je nodig?

-Allereerst natuurlijk oordopjes. Bij de Zeeman kocht ik deze oordopjes met kauwgompjes erop. Ze verkopen ze ook met smarties, legoblokjes en pilletjes erop. De oordopjes kosten 1,49 en zijn uitstekend van kwaliteit!
-Strijkkraaltjes, misschien had je nog wel een 'leftover' van de melted beads DIY?
-Een schaartje.
Wat moet je doen?
  
Knip een strijkkraaltje open. Dit kun je doen door een kraaltje aan een punt van de schaar te schuiven.
 

Maak je schaar dicht en schuif het opengeknipte kraaltje over de punt van je schaar. Het kraaltje gaat nu open staan. Leg de kabel van je oordopjes in die opening neer. Trek je schaar weg en je zult zien dat het kraaltje om je kabel schuift.

Bedenk een leuk patroontje dat bij de kleur van je oordopjes past of gewoon iets wat je mooi vind. Ik koos voor een regenboog in pastelkleuren.

 
Ga nu door totdat je de kabel vol hebt met je patroontje.
TIP: Het is slim om niet je hele kabel vol te doen maar een kleinstukje vrij te laten. Anders gaat je kabel strak staan en beweegt niet meer mee. Niet heel handig dus!
 
 
En klaar om te genieten van goede muziek!
 
xo, Lis

1 opmerking:

  1. handig, zo raken ze ook niet steeds in de knoop.. alleen zonde van al het werk, want ik sloop ze altijd binnen n maand weer...

    BeantwoordenVerwijderen