donderdag 29 november 2012

Hairdonut.


Ik ben een van die meisjes met dun haar. Nooit een volle staart of een mooie volle knot. Helaas maar 'Deal with it!' Dan loop ik in de stad en zie ik van die meiden met een super mooie volle knot op hun hoofd en kijk ik in de winkelruit en zie ik mijn knotje. Toch is er een oplossing voor, weer een EASY PEASY oplossing. Namelijk the hairdonut.


Het hoeft dus niet meer moeilijk te zijn om een mooie volle knot te hebben zonder dat iemand door heeft dat dit helemaal niet je eigen haar is! :D

Wat heb je nodig?
-Een hairdonut. Je hebt ze in verschillende kleuren dus de donut die het dichts bij je haarkleur past is geschikt. Verder moet je er nog even bij stil staan dat ze er in grote en kleine maten zijn. Hoe groter je donut hoe dikker en voller je knot! Je kunt ze bijvoorbeeld bij Kruidvat, Etos of DA kopen.
-Bobbypins, van die schuifspeldjes voor in je haar. Die kun je natuurlijk ook in je haarkleur kopen.
-Twee haarelastieken.
-Haarborstel.
-Eventueel wat haarlak.

Wat moet je doen?
-Borstel je haar goed uit zodat er geen knopen meer inzitten. Daarna maak je een strakke staart op de plek waar jij wilt dat je knot komt. Hoe hoger je staart hoe hoger je knot komt te zitten.
TIP: Zorg dat er geen bobbels meer in je staart zitten!

-Doe nu de donut om je staart heen alsof dit een elastiek is. Drappeer je haar nu om de donut heen. Als je niets meer van de donut ziet doe je een elastiek om de donut heen. Je hebt nu het begin van de knot alleen om de knot heen hangen nog plukken los.
-De losse plukken die nog om je knot heen hangen werk je weg met schuifspeldjes door ze om je knot heen te draaien en dan vast te zetten met deze speldjes.

-Je kunt er nu nog wat haarlak overheen doen of eventueel een leuke bloem of iets dergelijks! En klaar is je 'bun'.

TIP: Vind je het erg lastig volgens een beschrijving te werken? Op youtube vind je ook heel veel filmpjes waarin meiden voordoen hoe het werkt!

Liefs Lis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten