vrijdag 26 oktober 2012

Silly bandz armbandje.


Je kent ze vast wel. De Silly Bandz.Van die gekke bandjes in alle vormen, auto's, gitaren, hartjes, giraffen vanalles. Ineens waren ze super hip, jong en oud heel veel mensen liepen ermee. Maar het waardeloze ervan is dat als je ze eenmaal omhad kon niemand je vertelen welke vorm je bandje dan had.

Maar daar is een leuke DIY oplossing voor!

Wat heb je nodig:
-2 splitringetjes.
-Een oude ketting of armband. Zorg wel dat deze groot genoeg is om splitringetjes door te kunnen steken.
-Een Silly Bandz.
-2 tangetjes.
-1 Kniptangetje.
Meet met behulp van de oude ketting of armband af hoelang te lengte is van ongeveer je halve pols. Daarna knip je met het tangetje de ketting of de armband af.
 
Pak het stukje ketting erbij wat je net afgeknipt hebt. Met het tangetje pak je het splitringetje vast en je haakt het begin van de ketting aan het ringetje. Als je dit gedaan hebt pak je de Silly Bandz erbij en haak je deze ook aan het ringetje. Deze stap herhaal je ook met het einde van je ketting.
 
Als het goed is heb je de ketting nu aan beide kanten van je Silly Bandz bevestigd. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is het bandje aan je pols schuiven. Het maakt niet uit dat de ketting niet los kan. Doordat de Silly Bandz meerekt kun je het als een soort elastiek om je pols schuiven.
TIP: Is je band je wat te los? Knip dan nog een stukje van het kettinkje af en bevestig het opnieuw aan je Silly Bandz.
 
Wat voor Silly Bands figuren zou jij gebruiken?
 
Liefs Lis
 

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten