zondag 15 september 2013

Sleutelhanger/ Tashanger.


Ik heb ze nu al een aantal keren voorbij zijn komen bij veel verschillende winkels. Van die super leuke, lieve, vrolijke gekleurde tashangers of sleutelhangers. Gemaakt met lintjes. Ik bedacht dat dit ook makkelijk zelf te maken is. En zo kwamen we bij een sleutelhanger gemaakt met een strijkapplicatie.
Sleutelhanger/ Tashanger


We hebben eigenlijk al een paar keer wat simpelere DIYs op een rijtje gehad. En ook deze keer is het weer een DIY die te maken is in een paar minuten. Dus geen tijd is geen excuus! ;)
Wat heb je nodig?
2x dezelfde strijkapplicatie
Lintjes naar keuze
Een schaar
Een sleutelhangertje
Een strijkijzer
Wat moet je doen?
Knip een aantal lintjes naar keuze op ongeveer dezelfde lengte af. Deze lintjes haal je door de sleutelhanger heen en je zorgt ervoor dat ze netjes dubbelgevouwen op elkaar liggen. Je legt nu een strijkapplicatie met het plakgedeelte naar boven. Daar leg je de lintjes op. Nu leg je de andere strijkapplicatie op de lintjes. De lintjes zitten nu tussen de twee strijkapplicaties in.


Laat het strijkijzer goed warm worden en strijk je de applicaties op elkaar met de lintjes er tussen. Laat dit afkoelen en je sleutelhanger is klaar!

Wat je ook kan doen is wat kraaltjes aan een koortje rijgen. Denk ook eens aan veertjes of kralensnoertjes!

Had jij gedacht dat het zo makkelijk zou zijn?

Liefs Lis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten