donderdag 12 september 2013

Hip drinkflesje.


Ken je dat, dat je met je vriendinnen of klasgenoten bij elkaar zit en iedereen heeft hetzelfde flesje bij zich. Uiteindelijk weet je niet meer van wie welke is? De laatste tijd is dat wat makkelijkere omdat Coca Cola van de leuke naamflesjes heeft. Maar deze simpele DIY is misschien nog wel leuker dan een naamflesje.
Hip drinkflesje

Een drinkflesje met een hip design randje in plaats van een groot etiket. Is dat geen tof idee? Dit is een super simpele DIY en binnen een paar minuten heb je een hip flesje dat ook nog eens meteen herkenbaar is als jouw flesje en je nooit meer uit die van je vriendin aan het drinken bent.
Wat heb je nodig?
-Een drinkflesje
-Deco tape, o.a. te koop bij hema, action, kruidvat etc.


Ready, Set, Go!

Eigenlijk is het heel simpel. Op het platte stuk van je flesje, waar het etiket zit, plak je aan elkaar aangesloten deco tape. Je kunt ervoor kiezen je tape iets te laten overlappen als je niet zo goed bent om het precies aan elkaar aan te laten sluiten. 

TIP: Ik kwam er tijdens het plakken achter dat het handiger is om het etiket eraf te halen.

Als je tape gaat kopen is het misschien handig als je waterafstotende decotape kiest. Eigenlijk net als sierplakband. Zo kun je je flesje ook nog eens afwassen en gaat je printje extra lang mee!

Liefs Lis


Geen opmerkingen:

Een reactie posten