vrijdag 13 september 2013

10.000 Pageviews! De 10 best bekekend berichten!


BOOM! We hebben een mijlpaal bereikt! 10.000 pageviews binnen een jaar! En dat hebben we aan jullie te danken! We merken dat de blog steeds vaker bekeken wordt en dat we hier en daar op onze pagina's, Facebook & Pinterest *klik&klik* langzaam maar zeker wat meer volgers beginnen te krijgen. Wij genieten nog elke dag van het bloggen.

Daarom willen we met jullie terug kijken naar onze 10 best bekeken berichten. Welke berichten vonden jullie het leukst of zijn door jullie het meest bekeken?

'De 10'

Vergeet niet dat je op alle nummers kunt klikken en zo ga je direct terug naar het gekozen bericht. Misschien omdat je het graag terug wilt lezen of anders omdat je het bericht nog niet kende!
 
Wij tellen met jullie terug van 10 naar 1.
Wij wensen jullie veel plezier met 'De 10 van WTFOMGDIY'. 
In samenwerking met de dreadshop mocht ik meerder DIY's schrijven over het maken van dreads. Ik heb een serie berichten geschreven over het maken van woldreads. Op 10 vinden jullie dan ook de DIY over het maken van twisted dreads en duo dreads.
 
 
 
Het begon met het bericht over het super lieve cadeautje dat ik van een vriendin kreeg. De cookies in a jar. Het cadeautje werd best vaak bekeken en daarom besloot ik het recept online te zetten. Inmiddels is het recept op nummer 9 gekomen van onze 10 best bekeken berichten!
 
 
 
Een tijd lang droeg ik een hairdonut en zo nu en dan draag ik deze nog wel eens. Ik kreeg veel vragen over hoe ik deze donut in mijn haar kreeg en hoe het kan dat het zo mooi blijft zitten. Daarom schreef ik een handleiding hoe je zo'n donut in je haar krijgt.
 
 
 
In samenwerking met GoStuds! hebben we al een aantal keren een DIY voorbij laten komen. Ik maakte deze sugar skull totebag in de vorm van Darth Vader. Daarbij gebruikte ik de studs van GoStuds! om er net even een stoerder effect aan te geven.
 
 
 
Op nummer 10 zag je al een ander bericht over dreads voorbij komen. Op nummer 6 staat woldreads maken met de dreadshop. Dit was de eerste DIY die ik schreef voor de dreadshop over het maken van woldreads. Een handleiding hoe je dit zelf aan kunt pakken. Eentje die vaak door jullie bekeken is.
 
5. Studs
 
 
In de tijd dat studs echt upcomming waren schreef ik een bericht over studs. Wat voor studs zijn er en wat kan je ermee maar ook hoe je ze kan bevestigen. Daarnaast gaven we vast wat kleine ideetjes erbij wat je ermee zou kunnen doen.
 
 
 
 
Een van de laatste berichten voordat het even stil werd rondom WTFOMGDIY. Maar wel een van de berichten die jullie heel vaak bekeken hebben. Het recept hoe je super heerlijk nutella ijs kan maken zonder dat je een ijsmachine nodig hebt. Later kwam daar nog nutella ijs 2.0 bij. Varianten op het normale nutella ijs recept.
 
 
We zijn aangekomen bij de TOP 3 berichten die jullie het meest bekeken hebben. Zijn jullie niet heel erg nieuwsgierig naar welke berichten zich hier bevinden?
 
 
 
Veel mensen vroegen zich af waar die snorren hype ineens vandaan kwam. Ik had toen der tijd al zelf snorren kettingen gemaakt. Je had toen ook nog niet zoveel kettingen met snorren en andere sieraden met snorren in de winkels hangen. Ik speelde daar op in en liet jullie zien hoe je zelf een snorren ketting kunt maken met fimo klei.
 
 
 
Verrassend genoeg een bericht waarvan ik totaal niet verwacht had dat deze zo hoog in de top 10 van onze best bekeken berichten zou komen. Ik postte deze DIY rond Sinterklaastijd om te laten zien dat je heel leuk en niet te moeilijk perkament kunt maken met thee en koffie. Een bericht dat nu nog ontzettend vaak bekeken word!
 
En dan zijn we aangekomen bij ons best bekeken bericht aller tijden!
 
 

 
Lindy schreef deze super handige DIY over het maken van vintage kettingen. Wat eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is. Erg leuk want Hoblit ( een sieraden webwinkel waar je onderdelen voor sieraden kunt kopen) nam deze DIY over en plaatste het op hun website als handleiding voor klanten! Echt super leuk gedaan!
 
Dat waren 'De 10'.
Ik hoop dat jullie nog steeds zoveel blijven kijken als jullie gedaan hebben en nog steeds zo enthousiast zijn als dat wij elke keer zijn als er weer een bericht online komt.
 
Wij zeggen op naar de 100.000 pageviews!
 
Liefs Lindy & Melissa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Geen opmerkingen:

Een reactie posten